مشوق‌های دوره دکتری پردیس بین‌الملل(خودگردان) و نوبت دوم

به منظور ارتقای دوره­های خودگردان و نوبت دوم دکتری و جذب دانشجویان با کیفیت، تخفیف در شهریه به صورت مشوق­های آموزشی به صورت زیر پیشنهاد می­گردد.

نیمسال شرایط معدل میزان تخفیف
پنجم و ششم کسب حداقل 6 امتیاز پژوهشی تا پایان سال سوم + تصویب پروپوزال تا پایان نیمسال چهارم 18 50 درصد
هفتم و هشتم کسب حداقل 9 امتیاز پژوهشی تا پایان سال چهارم + تصویب پروپوزال تا پایان نیمسال چهارم 18 50 درصد
نهم دفاع از رساله با نمره حداقل 19 تا پایان نیمسال نهم + داشتن حداقل 9 امتیاز پژوهشی تا پایان این نیمسال 18 50 درصد

تبصره 1: دانشجویی می تواند از تخفیف در نیمسال­های پنجم و ششم استفاده کند که 6 امتیاز پژوهشی را تا پایان سال سوم کسب کند به این ترتیب دانشجویی که به صورت تجمیعی 9 امتیاز را در سال چهارم بیاورد فقط از تخفیف نیمسال­های هفتم و هشتم بهره­مند می­شود.

این دستورالعمل در تاریخ 1/3/97 به تصویب هیأت رئیسه محترم دانشگاه رسید و از تاریخ تصویب برای دانشجویان دوره­های خودگردان و نوبت دوم مقطع دکتری ورودی 93 و بعد قابل اعمال است.