شهریه دانشجویان نوبت دوم مقطع کارشناسی ارشد ورودی سال ۹۵

شهریه متغیر به ازای هر واحد درس نظری: ۱٫۸۰۰٫۰۰۰ریال
شهریه متغیر به ازای هر واحد درس عملی: ۲٫۷۰۰٫۰۰۰ریال
شهریه متغیر به ازای هر واحد پروژه: ۳٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال

تبصره۱: اتباع غیر ایرانی پذیرفته شده در دوره های روزانه ملزم به پرداخت۸۰٪‌ شهریه «نوبت دوم» می باشند.
تبصره۲: تعرفه های فوق صرفاً مربوط به سال تحصیلی ۹۶-۹۵ بوده و در هر سال براساس مصوبات دانشگاه حداکثر تا ۲۰% قابل افزایش خواهد بود و کلیه دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۹۶-۹۵در سال های بعدی تحصیل موظف به پرداخت شهریه مطابق جدول مصوبه دانشگاه در همان سال می باشند.

توجه:
_کلیه دانشجویان موظف به پرداخت شهریه ثابت هر نیمسال قبل از انتخاب واحد آن نیمسال می باشند.

_کلیه دانشجویان موظف به تسویه شهریه متغیر نیمسالهای اول حداکثر تا ۱۵ آذرماه و نیمسالهای دوم حداکثر تا ۱۵ خردادماه می باشند در غیر اینصورت بعد از تاریخهای تعیین شده٬ دسترسی دانشجویان بدهکار به پورتال آموزشی قطع و عواقب ناشی از این موضوع و سایر محدودیت های آموزشی به عهده شخص دانشجو می باشد.

+ 37 = 40