شهریه دروس ارائه شده در تابستان ۹۸ – مقطع کارشناسی

شهریه دروس ارائه شده در تابستان ۹۸

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان پردیس بین الملل (خودگردان) و روزانه مقطع کارشناسی متقاضی ثبت نام در ترم تابستان ۱۳۹۸ می رساند که شهریه دروس ارائه شده به شرح ذیل می باشد:

الف)روزانه
۱-  شهریه دروس پایه ( ریاضی عمومی ۱، ریاضی عمومی ۲، معادلات دیفرانسیل، فیزیک عمومی ۱ و فیزیک عمومی ۲) که دانشجو صرفا در آزمون پایانی شرکت می کند برابر ۱٫۰۵۰٫۰۰۰ریال معادل ۲۵ ٪ شهریه درس مربوطه در ترم های عادی می باشد.

۲-  شهریه دروس کارگاهی و آزمایشگاهی به ازاء هر واحد برابر ۲٫۱۷۵٫۰۰۰ریال معادل ۵۰٪ شهریه درس مربوطه در ترم های عادی می باشد.
ب)پردیس بین الملل

۱-شهریه دروس پایه ( ریاضی عمومی ۱، ریاضی عمومی ۲، معادلات دیفرانسیل، فیزیک عمومی ۱ و فیزیک عمومی ۲) که دانشجو صرفا در آزمون پایانی شرکت می کند برابر ۲٫۰۶۲٫۵۰۰ریال ریال معادل ۲۵ ٪ شهریه درس مربوطه در ترم های عادی می باشد.

۲- شهریه دروس کارگاهی و آزمایشگاهی به ازاء هر واحد برابر ۷٫۲۶۰٫۰۰۰ یال می باشد.

74 − = 67